Contact

EK FinanciŽle Dienstverlening

Dorpsstraat 197
3481 EE Harmelen

T 0348 - 44 66 26
E info@ekfd.nl

Diensten

EK FinanciŽle 
Dienstverlening

Doordacht in Diensten
Op één adres bieden wij u alle financiële diensten die u zowel privé als zakelijk nodig kunt hebben. Staat een specifieke dienst die u zoekt er niet bij? Overlegt u dan toch met ons: we weten voor u de juiste route naar vertrouwde collega-specialisten.

Financiële administratie: focus op uw financiën
Uw administratie dient 100% in orde te zijn. Zowel voor uzelf als voor controlerende instanties zoals de fiscus. Heeft u geen tijd of aanleg voor een gedegen administratie? Wij nemen u dit professioneel uit handen op basis van zeer gedegen maatwerk. Dit doen wij voor uw complete administratie, maar ook voor een deel daarvan, als u dat wenst. Variërend van het boeken van in- en verkoopfacturen tot en met het compleet verzorgen van uw jaarrekening.

Salaris administraties: prestaties op basis van uw mutaties
De salarisadministratie voor uw bedrijf of organisatie kan complex en tijdrovend zijn. Besteedt u deze specifieke administratie daarom met een gerust hart uit aan een ervaren partner als E.K. Financiële dienstverlening. Wij verzorgen complete salaris administraties, u heeft nergens omkijken naar. U levert slechts de mutaties en wij verzorgen de salarisstroken, journaalposten, fiscale gegevens, medewerkeroverzichten naar keuze én een kant-en-klaar betaalbestand. Uiteraard verzorgen wij ook het jaarwerk. Voor u een zorg minder en een zekerheid meer.

Fiscale zaken: minder belasting van uw bedrijf
De fiscus is voor het mkb een volwaardige en krachtige partner. Dit betekent dat u uw weg dient te zoeken door een veelheid aan regels, richtlijnen en wetten. Hiervan is E.K. Financiële dienstverlening volledig op de hoogte. Daarom krijgt u op al uw fiscale vraagstukken niet alleen een kloppend antwoord, maar ook een praktisch toepasbaar antwoord. Is uw vraagstuk uiterst gecompliceerd? Wij onderhouden professionele contacten met ervaren fiscalisten. Uw fiscale vraagstuk is bij E.K. Financiële dienstverlening dus altijd in goede handen.

Advies en begeleiding: samen op weg naar een nóg betere prestatie
Bent u ondernemer in het mkb? Dan komt er dagelijks een veelheid aan vragen, verzoeken en uitdagingen op u af. Vertrouwt u hierbij volledig op de expertise van E.K. Financiële dienstverlening: wij bieden advies en begeleiding bij allerlei ondernemersvraagstukken, ook die van u! Of u nu hulp nodig heeft bij het starten van uw onderneming of al langer ondernemer bent, wij kunnen u op tal van gebieden adviseren en begeleiden. Door deze advisering kunt ú blijven doen waar u goed in bent: ondernemen!