Contact

EK FinanciŽle Dienstverlening

Dorpsstraat 197
3481 EE Harmelen

T 0348 - 44 66 26
E info@ekfd.nl

Over ons

EK FinanciŽle Dienstverlening

Dé vakkundige financiële partner voor het mkb

E.K. Financiële dienstverlening is een jonge onderneming waar u met een gerust hart al uw financiële verzoeken kunt onderbrengen. Onze focus? Die ligt op het mkb. Voor deze uitdagende groep ondernemers bieden wij een totaalpakket van diensten aan. Onder één dak, dus profiteert u van helderheid en transparantie en korte lijnen.

U kunt E.K. Financiële dienstverlening veelzijdig inzetten:

  • Wij voeren voor u uw complete financiële administratie en salarisadministratie.
  • Wij regelen belastingzaken zoals aangiften loonbelasting, omzetbelasting en inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.
  • U krijgt altijd exact het maatwerk dat u verlangt.
  • U kunt ook delen van uw administratie aan ons uitbesteden.
     

Uw voordeel van uitbesteding aan E.K. Financiële dienstverlening?
U kunt u eindelijk weer richten op uw core-business in de zekerheid dat uw financiële en fiscale zaken tot in detail zijn geregeld. Hierdoor bespaart u geld en tijd die u in uw kernactiviteiten kunt steken.

Ook een gedeeltelijke uitbesteding is mogelijk
Wilt u liever bepaalde financiële zaken in eigen beheer houden? Geen enkel probleem: wij nemen met evenveel inzet en vakmanschap de door u gewenste deelgebieden van uw financiën over.
 
Innovatief met internetboekhouden
Ook kunt u bij ons kiezen voor internetboekhouden. Binnen uw eigen administratieve omgeving verricht u de digitale handelingen die u in eigen beheer wenst te houden. Vervolgens nemen wij de overige werkzaamheden voor onze rekening.
 
Sterke service voor starters

Ook begeleiden wij startende ondernemers. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren in de keuze van de juiste ondernemingsvorm en –structuur voor uw situatie en assisteren bij de aanvraag van financieringen.  

Financiële specialisten op locatie
Heeft u een eigen financiële afdeling? En kampt u met een tijdelijke onderbezetting? Geen probleem: u kunt bij E.K. Financiële dienstverlening aankloppen voor ondersteuning door een financiële specialist, eventueel op locatie.